Модель сервера для забезпечення самовідновлення програмних додатків - Куркель, Є. О. (My University, 2019)
Метою атестаційної роботи є підвищення надійності роботи програмного забезпечення шляхом наділення його функцією самовідновлення. Результатом атестаційної роботи є розроблена модель сервера для забезпечення самовідновлення програмних додатків.
Server Model to Provide Software Applications Self-Healing