Вывод системы дифференциальных уравнений, описывающей процесс обработки многокомпонентной смеси - Вовк, А. В.; Гора, Н. Н. (НТУ "ХПИ", 2006)
Розглянуто процес формування багатокомпонентної суміші, яка представляє собою масив часток, утримуваних у рідкому середовищі. Вироблені висновок та аналіз системи диференційних рівнянь, описуючих цей процес. Установлено, що її можна розщепити на системи менших порядків, якщо власні значення головної матриці цієї системи можна розбити на дві групи так, щоб власні значення, які належать різним групам, не збігалися.
Keywords: многокомпонентная смесь; массив частиц; жидкая среда; разрушение частиц; дисперсность; пористость