Деякі аспекти розробки та підбору індивідуальних панчішних виробів в контексті створення корисної компресії нижніх кінцівок - Носова, Я. В. (My University, 2024)
Дослідження спрямоване на розв’язання задачі створення програмного продукту для моделювання та подальшого виготовлення панчішно-шкарпеткових виробів з урахуванням індивідуальних характеристик замовника.
Keywords: python; здоров’я; компресійні шкарпетки; ніжні кінцівки