Дослідження засобів протидії безпілотним літальним апаратам - Коновалова, К. Ю. (My University, 2022)
Об'єкт роботи – засоби протидії безпілотним літальним апаратам. Мета роботи – розробка та дослідження ефективності відносно простих засобів протидії безпілотним літальним апаратам, для приватного користування. В роботі виконаний аналіз методів виявлення та протидії безпілотним літальним апаратам, визначені демаскуючі ознаки останніх. На практиці були перевірені два засоби протидії даним пристроям: WI FI-джамммер, та постановник завад супутникової навігації. Отримані результати їхньої роботи, свідчать про ефективність їхнього використання.
Keywords: БПЛА; протидія; wi-fiглушіння; dji spark