Прикладні аспекти модернізації теорії економічного розвитку: досвід аграрної сфери - Степаненко, С. В. (MDPC Publishing, 2022)
Задача визначення сучасних тенденцій модернізації теорії розвитку актуалізується як парадигмальний елемент трансформації зовнішнього середовища ведення аграрного бізнесу. Усвідомлення обмежень економічного зростання традиційного зразка стало імпульсом для пошуку нових векторів розвитку, а також факторів, що мають суттєвий потенціал його забезпечення. Мета роботи – дослідження сучасних теорій економічного розвитку з метою визначення можливих аспектів практичного використання для модернізації аграрного сектора.
Keywords: економічний розвиток; інклюзивний розвиток; модернізація; аграрний сектор