Детекція об’єктів та інтеграція машини станів для віртуального асистента в флюорисцентній лабораторіїї на основі фреймворку detectron2 - Посохова, К. А.; Тимкович, М. Ю.; Аврунін, О. Г. (Держ. біотехнологічний ун-т., 2024)
Розроблений віртуальний асистент для флюоресцентної лабораторії на основі Detectron2 та машини станів демонструє високий потенціал для дистанційного навчання й підтримки експериментів у реальному часі. Модель надійно розпізнає обладнання, а FSM дозволяє адаптувати її до потреб користувача
Keywords: дистанційне навчання; флюоресцентна лабораторія; віртуальний асистент