Дистанційне навчання в умовах інформатизації освітнього процесу в Україні - Пронюк, Г. В.; Корецький, С. Л.; Маркова, Н. О. (КНУТД, 2012)
Подальше вдосконалення системи вищої освіти в Україні приділяє велику увагу відносно новій формі навчання – дистанційній освіті. Стаття присвячена проблемам цього напрямку. Розглянуті можливі підходи до втілення відкритого дистанційного навчання. Надана порівняльна характеристика традиційної освіти та дистанційного навчання
Keywords: дистанційна освіта; віртуальний університет