Порівняльний аналіз запитальних систем передачі інформації системи контролю повітряного простору - Обод, І. І.; Шевцова, В. В. (My University, 2013)
У статті наводиться порівняльний аналіз запитальних систем передачі інформації на основі коефіцієнту частотної ефективності. Показано, що принцип побудови існуючих запитальних систем передачі інформації, принцип обслуговування сигналів запиту інформації та використаний метод модуляції сигналів суттєвим чином знижує ефективність запитальних систем передачі інформації.
Keywords: запитальні системи передачі інформації; коефіцієнт частотної ефективності; системи контролю повітряного простору