Система прогнозування розвитку забруднень водних та земних поверхонь - Ткачов, В. А. (My University, 2022)
Об’єктом роботи є процес розробки програми для надання графічної інформації про забруднення землі та водної поверхні на основі даних, введених користувачем. Метою роботи є створення програмного забезпечення для прогнозування розвитку забруднень водних та земних поверхонь. Аналіз подібної програми, виявивлення її сильних та слабких сторон, розгляд полікоординатних перетвореннь і бібліотек Python. У ході роботи було розглянуто PyCharm як середовище розробки. Використана мова програмування Python. Розроблено програмний продукт для прогнозування розвитку забруднення водних та земних поверхонь.
Keywords: python, pycharm; полікоординатні перетворення; matplotlib; matplotlib.pyplot; matplotlib.lines; matplotlib.path