Спосіб маршрутизації з балансуванням навантаження в телекомунікаційних мережах - Вавенко, Т. В.; Лемешко, О. В.; Евсеева, О. Ю.; Гаркуша, С. В.; Стерин, В. Л. (My University, 2013)
Спосіб маршрутизації з балансуванням навантаження в телекомунікаційних мережах, що здійснює багатошляхову маршрутизацію з балансуванням навантаження в каналах ТКМ, який відрізняється тим, що балансування навантаження здійснюється за середньою багатошляховою затримкою пакетів, коли задача маршрутизації розв'язується за умови, що в маршрутах передачі трафіку контурні складові середніх багатошляхових затримок прирівнюються до нуля.
Keywords: балансування навантаження; маршрутизація; телекомунікаційний