Дослідження нейромережевого підходу для прогнозування поведінки користувачів у WEB системах - Доротенко, О. В. (My University, 2020)
У результаті роботи було здійснено вимірювання ефективності використання алгоритмів машинного навчання та аналізу на різних наборах даних. Було проведене порівняння результатів роботи алгоритмів на основі машинного навчання та розробка програмного забезпечення яке використовує розглянутий алгоритм.
Keywords: автокодувальники; мережі глибинного навчання; прогнозування поведінки; регулярізація