Розробка програмної системи для організації турнірів з різноманітних видів ігор “TOUR.GAME” - Демченко, М. О.; Терещенко, Г. Ю. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є розробка програмної систему для організації турнірів з різноманітних видів ігор “TOUR.GAME”, яка дозволить полегшити умови проведення турнірів з різним фінансуванням. В доповіді наводиться розроб лені контекстні діаграми з декомпозиціями функціональної структури; органі заційна структура системи; досліджена існуюча програмна система (ПС) та ви явлені її недоліки; сформовані вимоги до розробки. Проаналізувавши розробку програмного забезпечення, було обрано клієнт-серверну архітектуру
Keywords: проведення турнірів