Історія розвитку українського термінознавства - Мякшин, А. С. (ХНУРЕ, 2021)
Термінознавство – стародавня наука, яка пройшла дуже великий історичний шлях та навіть у наш час є актуальною. Ця робота освітлює цю науку, як сучасну, багатогранну та мобільну. Також ця робота розкриває широту та усі таємниці термінознавства.
Keywords: термінознавство; терміни