Програмна система рекомендацій музики на основі вподобань групи користувачів. Front-end - Гладкий, С. С. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – програмна система рекомендацій музики на основі вподобань групи користувачів. Мета розробки – створення веб застосунку для рекомендації музики. Метод рішення – середовище розробки WebStorm, використані мови програмування (Angular V.17.2, TypeScript, для розробки штучного інтелекту використано середовище PyCharm з мовою програмування Python V.3.12). У процесі було спроектовано та розроблено продукт, який дозволяє зменшити час на рутинний підбір музики та ефективно прискорити вибір музики.
Keywords: клієнтська частина; музика для групи; підбір музики