Метод ідентифікації трафіка послуг в мережах зв’язку 5G - Курбала, Д. С. (My University, 2024)
Метою роботи є дослідження та розробка методу ідентифікації трафіка послуг в мережах зв'язку п'ятого покоління. У ході виконання кваліфікаційної роботи було досліджено, мережі зв'язку з ультрамалими затримками та вимоги до них задають вектор розвитку мереж та послуг у бік їх децентралізації. Даний клас мереж покликаний забезпечити роботу нових типів послуг, таких як, тактильний інтернет, медичні мережі, цифрові аватари, безпілотний транспорт тощо. Для досягнення поставлених вимог необхідні зміни не тільки в технологіях побудови мереж зв'язку та послуг, а також зміни у методах моніторингу та управління трафіком, завдання якого включається у тому числі ідентифікація типу трафіку.
Method for Identifying Service Traffic in 5G Communication Networks
Keywords: 5G; трафік; штучний інтелект; ідентифікація трафіку