Дослідження і порівняння методів класифікації реалізації трафіків для детектування DDOS-АТАК - Гонтар, С. О. (My University, 2021)
Об’єктом дослідження є набір атакованого трафіку. Метою дослідження є вивчення та реалізація методів класифікації для виявлення DDoS-атак. У ході виконання кваліфікаційної роботи продемонстровано точність результатів експерименту щодо 4 алгоритмів для 3 різних вибірок із датасету. Програма може використовуватись для подальшої реалізації та інтеграції в інші програмні компоненти чи модулі, що після цього дасть змогу використовувати побудовані моделі для класифікації.
Keywords: трафік; DdoS-атака; машинне навчання; нейронна мережа; перцептрон; дерева рішень; логістична регресія