Використання алгоритмів приведення базису решітки при атаках на алгоритм ЕЦП FALCON - Черниш, Д. І.; Мельникова, О. А. (НТУ «ХПІ», 2020)
Метою доповіді є аналіз відомих алгоритмів приведення базису решітки таких як Slide та різні модифікації алгоритму BKZ. Розгляд можливості використання цих алгоритмів для реалізації атак на ЕЦП FALCON. В доповіді наводяться характеристики та принцип роботи самих ефективних алгоритмів приведення базису решітки а саме Self-dual BKZ та Slide.
Keywords: алгебраїчні решітки; ЕЦП; FALCON; NTRUSign