Актуальні питання податкового стимулювання - Рева, Д. М. (Право, 2015)
У статті проаналізовано проблеми стимулювання учасників податкових відносин в Україні. Виокремлено специфіку податкового стимулювання, подано формулювання цієї категорії. На підставі порівняння норм чинного законодавства надана загальна характеристика стану унормування податкового стимулювання. // The article analyzes the problems of stimulating participants in tax relations in Ukraine. The specifics of tax incentives are distinguished, the wording of this category is filed. Based on a comparison of the norms of the current legislation, a general characteristic of the state of tax incentives is provided.
Keywords: функції податку; правові стимули; податкове стимулювання; tax functions; legal incentives; tax incentives