Алгоритми відображення програм на кластери із графічними процесорами - Федоров, Я. О.; Шубін, І. Ю. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є опис розробки і впровадження в систему підтримки виконання DVM-програм алгоритму розподілу підзадач між вузлами кластера, що забезпечує балансування завантаження обчислювальних ресурсів. Алгоритм повинен виходити з наявності заданого часу виконання кожної підзадачі на різній кількості процесорів.
Keywords: графічний процесор; алгоритм розподілу підзадач