Інформаційна система бронювання місця в хостелі - Петрова, Р. В.; Максимов, Я. О. (ФОП Петров В.В., 2022)
В доповіді наводяться аналізи засобів проектування інформаційної системи, аналіз систем автоматизації бізнес-процесів, проектування інформаційної системи бронювання місць, автоматизація процесів проектування інформаційної системи бронювання місць в системі
Keywords: бізнес-процес; бронювання місць