Метод автоматизації проектування сховища даних - Любченко, Д. С. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є розробка програмного забезпечення, яке дозволяє користувачам будувати та використовувати сховища даних на основі реляційних та NoSQL баз даних. Об’єктом дослідження є покращення методів автоматизаціі проектування сховищ даних. Теоретичною значимістю цього дослідження є розробка оптимального методу автоматизації проектування сховищ даних. У ході виконання атестаційної роботи досліджені існуючи моделі та методолгії проектування, визначені їх недоліки та переваги та експериментальна розробка додатку автоматизації сховищ даних.
Data Storage Design Automation Method
Keywords: сховища даних; тензорні методи; тензорна алгебра