Інвестування бізнес-ангелами інноваційних проектів в Україні - Малойван, В. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2015)
У статті досліджується правовий статус бізнес-ангелів в Україні, викладаються найбільш актуальні підходи до визначення організаційно-правових форм, як, власне, бізнес-ангелів, так і форм інвестування ними коштів в інноваційні проекти. The article investigates the legal status of business angels in Ukraine, the most relevant approaches to the definition of organizational and legal forms, both, actually, business angels, and forms of investing them in innovative projects.
Keywords: бізнес-ангел; інновації; інвестор; інвестиції; форми інвестування; business angel; innovation; investors; investments; investment forms