Особливості планування широкосмугової мережі доступу на базі технології PON - Новічков, В. В.; Томак, В. В. (ХНУРЕ, 2023)
Метою доповіді є аналіз існуючих технологій і стандартів PON у разі організації широкосмугового доступу. Особлива увага приділяється перспективам розвитку таких мереж, зокрема, розглядаються методи впровадження найсучасніших технологій доступу, таких як 10G-EPON та WDM-PON. Також враховуються питання, що відображають потреби користувачів, їх розташування та послуги, що ними запитуються.
Keywords: PON; широкосмуговий доступу; розвиток мереж; технології доступу; 10G-EPON; WDM-PON