Розроблення методу оцінки якості теплопостачання в центральному тепловому пункті - Редькін, К. С. (ХНУРЕ, 2025)
Метою роботи є вдосконалення методів оцінки якості функціонування центральних теплових пунктів. В умовах енергетичної кризи підвищення ефективності теплопостачання стає критично важливим. У роботі запропоновано системний підхід, що базується на аналізі показників призначення та надійності. Розглянуто роль сучасних засобів контролю та автоматизації в забезпеченні стабільності роботи ЦТП. Отримані результати можуть бути використані для оптимізації управління тепловими мережами та зниження енергетичних втрат.
Keywords: теплопостачання; центральний тепловий пункт; енергоефективність