Дослідження методів та задач при розробці інформаційних систем при використанні UI UX - Мошко, К. М. (My University, 2024)
Мета роботи - Розглянути функціональність та недоліки додатків для банківських установ; проаналізувати можливості UX/UI дизайну для покращення інтерфейсів користувача; визначити ефективність використання UX/UI. В кваліфікаційній роботі проводиться огляд та аналіз різних методів створення UI UX дизайну мобільних додатків банківських установ. Наведено – результати огляду мобільних додатків банківських установ, аналіз актуальності проблеми та відомих рішень, власні рішення для усунення проблем додатків.
Keywords: огляд додатків; банківська установа; UI UX дизайн