Засоби електронної ідентифікації громадян як умова надання електронних послуг - Єгорова-Луценко, Т. П. (НДІ ПЗІР НАПрНУ, 2019)
Статтю присвячено засобам електронної ідентифікації громадян як умови надання адміністративних послуг в онлайн режимі. Автором визначені та проаналізовані засоби електронної ідентифікації за критерієм їх поширеності серед фізичних і юридичних осіб. // The article is devoted to the means of electronic identification of citizens as a condition of providing administrative services online. The author identifies and analyzes means of electronic identification by the criterion of their prevalence among individuals and legal entities.
Keywords: електронні послуги; засоби електронної ідентифікації; надання адміністративних послуг онлайн; electronic services; electronic identification tools; online administrative services