Оцінка застосовності колориметричних методів і пристроїв для більш достовірного вимірювання кольору - Усов, М. В. (My University, 2019)
Мета роботи – Оцінка застосовності колометричних методів і пристроїв для більш достовірного вимірювання кольору. Розбір програмного забезпечення яке використовується для оцінки. Метод дослідження – аналітичний та практичний спосіб оцінки застосовності колометричних методів і пристроїв для більш достовірного вимірювання кольору з використанням програмного забезпечення, такого як, TECHKON ExPresso Pro та TECHKON Photolab та пристроїв таких як, автоматичний колориметр Koehler K13300, цифровий мікроскоп DigitalMicroScope DMS 910 та інших. Розроблена аналітична модель и алгоритм числового розрахунку може застосовуватись при оцінці колориметричних методів. У розділі "Охорона праці" проведено «аналіз умов праці на робочому місці проектувальника», виявлені небезпечні фактори и методи їхньої локалізації.
Keywords: колориметри; термоелектричний; спектрофотометрія; спектрофотометр по бекману; номограма; колір