Розробка дизайну додатку «Calendar Buddy» для дизайн студії - Єсіпова, К. Ю. (My University, 2021)
Розглянуто аналітичний огляд літератури за темою кваліфікаційної роботи та проведенний аналіз аналогів. Далі проаналізовано технічне завдання, на основі чого був зроблений вибір інструментальних засобів для розробки дизайну додатку. Була спроектована інформаційна структура додатку на основі головних потреб в аналогових додатках, а також проведено UX-проектування, після якого був етап проектування варфреймів додатку, а потім дизайн додатку. У висновку додаток був протестований, а потім наповнений.Проведено економічне обгрунтування проекту, після якого була розрахована ціна проекту.
Keywords: дизайн студія; додаток «Calendar Buddy»