Компоненти інформаційної системи моніторингу якості освіти у Харківському національному університеті радіоелектроніки - Семенець, В. В.; Філатов, В. О.; Кобзєв, В. Г. (ХНУРЕ, 2018)
Розглянуті основні принципи, завдання та компоненти інформаційної системи моніторингу якості освіти у Харківському національному університеті радіоелектроніки.
Keywords: моніторинг якості освіти; якість освіти; інформаційна система