Організація контролю рівня інформаційної безпеки підприємства - Діденко, Є. В.; Косінов, А. Л. (ХНУРЕ, 2021)
Одним із основних завдань вітчизняних підприємств у сучасних умовах господарювання є забезпечення належного рівня інформаційної безпеки. Реальною загрозою може стати технічний збій, невідповідність даних у різних системах обліку, необмежений доступ працівників до інформації.
Keywords: бізнес-освіта; стратегії економічного розвитку