Програмно-апаратна система дослідження екологічного стану водного середовища - Подворний, В. Т. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка власної програмно-апаратної системи для дослідження екологічного стану водного середовища. У ході кваліфікаційної роботи було проведено аналіз існуючих на ринку систем. Досліджено методи та алгоритми роботи програмно-апаратних систем, що дозволило обрати складові для розробки власної програмно апаратної системи для дослідження екологічного стану водного середовища. Було обрано компонентну базу для реалізації необхідного функціоналу, створено функціональну та структурну схему системи. Розроблена система може бути використана у екологічних моніторингових системах, таких як заповідники чи водні ресурси, для контролю якості води та моніторингу змін в екологічному стані водного середовища, а також для запобігання забрудненню та порушенню екологічних норм.
Keywords: мікроконтролер; водне середовище