Машинний алгоритм підтримки прийняття ринкових рішень - Гайдай, Я. А. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження сучасних методів і інструментів антиципації ринкових рухів, визначення їхніх переваг і недоліків, та розвиток шляхом розробки програмного алгоритму підтримки ринкових рішень. У ході виконання кваліфікаційної було розглянуто актуальність потреби завдання розробки алгоритму підтримки ринкових рішень, проведено аналіз технологій передбачення ринкових рухів із впровадженням нейронних моделей зворотного поширення помилки. У роботі наведено огляд сучасних інструментів розробки і технологій для інтеграції з валютними біржами. Виконано розробку архітектури програмного алгоритму та надано опис його технічної реалізації. Наведено деталі технічної реалізації платформи для адміністрування застосунку. Зроблено опис інтерфейсу користувача основного продукту та веб-інтерфейсу, показано процес використання застосунку та вебсайту.
Machine Algorithm for Market Decision-Making Support
Keywords: ринкові рухи; криптовалюта; хмарні обчислення; торгові стратегії