UI/UX як інструмент оптимізації оформлення та оплати замовлення в інтернет-магазинах - Зелений, О. П.; Чернобай, М. А. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Індустрія електронної комерції є однією із швидкозростаючих галузей світової економіки. Зараз люди частіше купують речі в Інтернеті, ніж відвідують фізичні торгові точки, щоб зробити покупки. У 2022 році електронна комерція зайняла 21 % всіх роздрібних ринків. А за даними Nasdaq, до 2040 року і зовсім 95 % усіх продажів (незалежно від їхнього типу) здійснюватимуться онлайн.
Keywords: інтернет-магазин; електронна комерція