Моделювання корпусу багатоцільової мобільної робототехнічної платформи - Гаврик, С. С.; Кострова, Г. Ю. (ХНУРЕ, 2021)
Дослідження проводиться в області проєктування апаратної та програмної частини рухомої охоронної платформи, та вибору необхідних компонентів. Дослідження у цій області допоможуть визначити переваги вибору окремих технічних рішень та доцільність використання рухомих охоронних платформ у порівнянні із стаціонарними.
Keywords: системи автоматизованого проектування; прототипування; 3D модель; мобільна робототехнічна платформа