Дослідження методів оцінювання вразливостей корпоративних інфокомунікаційних мереж - Редька, О. В. (My University, 2020)
Об’єкт дослідження – корпоративна інфокомунікаційна мережа Метрополітену. Мета дослідження – оцінка вразливостей та інформаційних ризиків мережі. Досліджені вразливості та інформаційні ризики захищеності корпоративних інфокумунікаційних мереж і методи їхнього аналізу. Проведена оцінка вразливостей корпоративної інфокомунікаційної мережі метрополітену.
Keywords: вразливість; інформаційний ризик; корпоративна мережа; шкала оцінювання