Дослідження методі аналізу ефективності використання фремворків JavaScript - Овсянников, М. Ю.; Лановий, О. Ф. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є побудова моделі порівняння ефективності застосування різних фремворків JavaScript для розв’язання задачі планування часу. В доповіді розглядаються критерії, за якими виконується порівняння, до яких відносяться: час до отримання першого байту, перше відображення контенту, перша послідовна взаємодія та деякі інші.
Keywords: фремворк; планування часу