Інтелектуальна система прийняття рішень для складних біотехнічних об’єктів ергатичного типу - Панова, А. С. (My University, 2020)
У магістерській атестаційній роботі проведено аналіз складних біотехнічних об’єктів ергатичного типу та інтелектуальних технологій прийняття рішень. На базі проведеного дослідження розроблено системну модель, метод формалізацій параметрів за допомогою теорії множин та графу приналежності параметрів досліджуваного біотехнічного об’єкту.
Keywords: біотехнічна система; машинне навчання; штучний інтелект