Дослідження випрямляючих схем малопотужних ректен - Скирта, Д. С. (My University, 2020)
В роботі проведено огляд сучасного стану ректен, які перетворюють малопотужні поля з навколишнього простору в постійний струм. Проведено аналіз принципів побудови випрямляючих схем ректен з множенням напруги. Проведено моделювання випромінювачів ректен та їх випрямляючих схем. Галузь використання –безпровідна передача енергії.
Keywords: беспровідна передача енергії; ректена; випромінювач; ККД випрямлення; діод; випрямна схема