Математичне моделювання систем: навчальний посібник - Обод, І. І.; Заволодько, Г. Е.; Свид, І. В. (НТУ «ХПІ», Друкарня МАДРИД, 2019)
У навчальному посібнику викладено та системно наведено: методологічні основи, принципи дослідження, опис та моделювання систем, на основі яких розглянуто методи та засоби математичного моделювання систем з урахуванням реальних умов функціонування. Призначено для студентів, які навчаються за напрямом підготовки «Інформаційні технології».
Mathematical Systems Modeling: a tutorial
Keywords: моделювання систем; основи моделювання систем; імітаційне моделювання систем; статистичне моделювання систем