Метод інтелектуального аналізу комп'ютерних систем для спеціалізованих гетерогенних обчислювальних платформ - Ірха, Д. М. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є підвищення продуктивності виконання програм для спеціалізованих гетерогенних обчислювальних платформ. Об'єктом дослідження є процес інтелектуального аналізу комп'ютерних систем для спеціалізованих гетерогенних обчислювальних платформ. Предмет дослідження – програмні системи для спеціалізованих гетерогенних обчислювальних платформ. В ході виконання кваліфікаційної роботи було проведено аналіз сучасних підходів до проектування програмних і апаратних систем для інтелектуального аналізу текстів програм. Розроблено підход до вилучення ознак текстів програм. Проведено експериментальне дослідження методу інтелектуального аналізу для прискорення виконання на гетерогенній обчислювальній платформі.
Method for Intelligent Analysis of Computer Systems for Specialized Heterogeneous Computing Platforms
Keywords: цифровий асистент викладача; обчислювальна платформа