Спосіб визначення пізніх передчасних пологів у вагітних - Висоцька, О. В. (My University, 2016)
Спосіб визначення пізніх передчасних пологів у вагітних, що включає в себе визначення кількісного показника нітрат-іонів магнію в периферичній крові, який відрізняється тим, що проводять додаткове визначення показників білкового, вуглеводного, ліпідного, нуклеїнового та мінерального видів обміну речовин у сироватці крові, а також розраховують значення дискримінантної функції
Keywords: корисна модель; передчасні пологи; патент