Інформаційна система обліку вакансій та кандидатів з персоналізованим AI-помічником з вбудованим NLP-модулем - Кравченко, І. В. (My University, 2025)
Мета роботи – дослідження можливостей та впровадження підходів створення інформаційної системи кадрового обліку для відстеження подачі вакансій та кандидатів; інтеграція AI-асистента з модулем обробки природної мови, що дозволяє аналізувати дані резюме кандидатів та описів вакансій, об'єктивну оцінку кандидатів на основі багатофакторної оцінки. Методи дослідження – порівняльний аналіз існуючих інформаційних систем та технологій підходу пошуку, підбору кандидатів на вакансію; застосування моделей рекрутингового відбору на основі штучного інтелекту для автоматичного аналізу текстів резюме і вакансій. У межах цього дослідження розроблено інформаційну систему, що включає в себе реалізовану модель автоматизованого підбору найбільш гідних кандидатів на основі оцінки відповідності між вакансіями та резюме.
Keywords: облік кадрів; HR-процес; erp-система; рекрутинг; управління персоналом