Проектування модулю визначення орієнтації суглобу маніпулятора та вибір оптимальної конструкції - Тихонов, Є. С. (My University, 2020)
Об’єкт дослідження – промислові роботи маніпулятори. Предмет дослідження – методи визначення орієнтації суглобу маніпулятора. Мета атестаційної роботи – розробка модуля визначення орієнтації суглобу маніпулятору та дослідження його роботи з метою визначення придатності конструкції для практичного використання.
Keywords: маніпулятор; редуктор; абсолютний енкодер датчик; arduino; робот