Технології візуалізаційної діагностики патологій щитоподібної залози - Боєчко-Немовча, А. О. (ХНУРЕ, 2023)
Удосконалення методів зображання у поперечному перерізі (3D УЗД, КТ та МРТ), ще більше покращило оцінку інтратиреоїдних патологій. Ці технології також відіграють важливу роль в контролі ефективності лікування та допомагають лікарям при потребі удосконалити терапію ЩЗ.
Keywords: діагностика; залоза щитоподібна; ультразвукове дослідження; візуалізація; радіонуклід