Доповнена реальність у видавничо-поліграфічній галузі - Романенко, А. (ХНЕУ імені Семена Кузнеця, 2023)
Для багатьох видавців і читачів питання «ґаджет або книга» досі постає саме як проблема, адже динаміка й технічні можливості віртуального світу переваають книжковий. Візуальні способи сприйняття інформації часто привабливіші, ніж виключно текстові. Дедалі більшої популярності набувають технології доповненої реальності.
Keywords: поліграфія; реальність