Модель та метод для управління передачею даних бездротового з'єднання в ОС Linux - Помінчук, Ю. В. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є розробка моделі та методу для управління передачею даних бездротового з’єднання. У ході виконання атестаційної роботи проведено огляд теоретичних аспектів функціонування транспортного протоколу TCP та його різноманітних реалізацій в бездротових мережах, виконано аналіз поведінки і характеристик сучасних мережних протоколів транспортного рівня в бездротових мережах при різних граничних умовах, розроблено модель та метод для управління передачею даних бездротового з’єднання в ОС Linux, виконано вибір інструментальних засобів оцінки ефективності мережних протоколів та проведено моделювання запропонованих результатів в залежності від різних параметрів бездротового каналу зв’язку. Розглянуто результати моделювання, дана оцінка пристосованості реалізацій протоколу TCP до поставлених задач.
Model and Method for Wireless Data Communication Control Under Linux OS
Keywords: мережний протокол; перевантаження; бездротова мережа; топологія