Метод віртуалізації великих даних при аналізі анонімних мереж - Пугач, А. В. (My University, 2020)
Метою даної атестаційної роботи є розробка методу віртуалізації великих даних при аналізі анонімних мереж як для вирішення задачі деанонімізації користувачів за допомогою відомих методів, так і шляхів підвищення анонімності трафіку в ненадійних сегментах мережі Інтернет. У ході виконання атестаційної роботи було проаналізовано проблематику та методику забезпечення анонімності в мережі, сформульовано задачу атестаційної роботи, проведено дослідження технологій деанонімізації даних в анонімних мережіх шляхом аналізу великих даних, розроблено метод віртуалізації великих даних для прискорення їх аналізу, створено програмну систему, яка реалізує засади запропонованого методу та виконано єксперементальні дослідження, отримано результати.
Big Data Virtualization Method Networks in Analysis of Anonymous Networks
Keywords: анонімна мережа; аналіз даних; віртуалізація; програмна система; TOR