Дослідження віртуальних мобільних операторів - Ярошевич, Р. О. (My University, 2019)
Об'єкт дослідження – віртуальний мобільний оператор. Мета роботи – аналіз принципів функціонування віртуальних мобільних операторів та моделювання бізнес-процесу впровадження віртуального мобільного оператора на підприємстві. В роботі виконано аналіз стану та розвитку віртуальних мобільних операторів, розглянуто основні принципи функціонування віртуальних операторів та їх класифікація, причини зникнення та створення нових MVNO. Досліджено технології віртуалізації мережних елементів інфокомунікаційної мережі. Виконано моделювання бізнес-процесу впровадження MVNO на підприємстві. Результати роботи можуть бути використані в навчальному процесі.
Keywords: віртуальний мобільний оператор; оператор; абонент; роумінг; бізнес-модель; бізнес-процес; трафік; базова станція; віртуалізація; оркестрація