Стійкість та періодичний рух нелінійної динамічної системи «Магнетронний діод з дисипацією» - Воловенко, М. В.; Зіньківський, В. М.; Нікітенко, О. М. (ХНУРЭ, 2010)
Метою цієї статті є дослідження поведінки найпростішої динамічної системи „магнетронний діод з дисипацією”. Згідно класичній електродинаміці кожна заряджена частинка, що рухається прискорено, випромінює енергію.
Keywords: магнетронний діод з дисипацією