Розгортання токену SuperСhainErc20 за допомогою OP Stack - Дімітров, М. М. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є створення, розгортання та тестування смарт-контракту стандарту ERC-20 із додатковими функціями керування, з подальшим його впровадженням у масштабовані блокчейн-мережі другого рівня, зокрема Optimism та Base, побудовані на технології OP Stack. У ході виконання кваліфікаційної роботи буде розроблено, протестовано та розгорнуто смарт-контракт стандарту ERC-20 під назвою SuperChainERC20 з підтримкою функцій емісії та спалювання токенів. Проєкт реалізується з використанням фреймворку Foundry у тестових мережах OP Stack (Optimism Sepolia та Base Sepolia), що дозволяє перевірити працездатність рішення в умовах масштабованих L2-мереж. Особливу увагу приділено архітектурі проєкту, безпечності реалізації та автоматизації процесів деплойменту та верифікації.
Deploying the SuperChainErc20 Token with OP Stack
Keywords: Ethereum; смарт-контракт; ERC-20; токен; Foundry